Tangoresa till Budapest maj 2020

Tangoresa till Budapest maj 2020

Under maj månad i långhelgen vecka 22 kommer vi (jag och Carina från Tangorama) att genomföra en weekendresa till härliga Budapest, med fokus på tangokurser, milongor samt sightseeing och bad. I maj börjar det bli varmt och skönt i staden, och Lindblomsträden börjar blomma och dofta.
Vi har varit i staden snart 20 gånger, och precis som det låter, så älskar vi staden.
Den är lätt att hitta i, lätt att ta sig fram i och har många intressanta ställen att besöka t ex:
Saluhallen, Gellertberget, Fiskarbastionen, Buda hills, West End City, ett otal kyrkor och ett stort antal mysiga badhus med varma källor. Och då har vi ännu inte nämnt deras mat och dryck och Ruinbarerna…
Det finns många tangoställen, och vi kommer att arrangera flera workshops och tipsa om milongas. Vi kommer också att arrangera en utflyktsdag då vi tar oss runt och besöker utvalda ställen.

Programmet är preliminärt:

 • Fredag 29 maj Resdag och ankomst
 • Lördag 30 maj Sighseeing
 • Söndag 31 maj Workshop kl 11 och kl 14 med Tango Factory Budapest, kvällsmilonga
 • Måndag 1 juni Workshop förmiddag, eftermiddag bad (frivilligt), kvällsmilonga
 • Tisdag 2 juni Hemresa

VI kommer att arrangera detta under vecka 22, fredag 29/5 till tisdag 2/6, men man kan givetvis komma tidigare och/eller stanna längre. Flyg ordnar man själv, man kan flyga från Malmö/Sturup med Wizz Air (avgår kl 14 mån, ons, fre) , eller från Kastrup med Norwegian (12.10) eller RyanAir (19.50) . Samtliga är billiga. Vi tipsar om hur man förbeställer taxi direkt till hotellet . Betalas vid ankomst på hotellet.

Grundpriset kommer att inkludera hotell i 4 nätter (dubbelrum) inklusive 3 workshops plus en sightseeing (exkl eventuella inträden). Om man önskar kan man lägga till nätter. Det slutliga priset fastställs när vi vet antal deltagare. Då kommer även mer information och bindande anmälan att skickas ut. Räkna med ca 4000:- + flyg.

Som extra kan man gå på konserter, opera och sköna hälsosamma bad.

Den 22 februari kl 14 kommer vi att ha ett informationsmöte om Budapest och resan.

Vi vill gärna ha in din intresseanmälan senast 23 februari.

Björn & Carina Edman

  Rumstyp (obligatorisk)
  dubbelrumEnkelrum

  Ev partners namn

  error: Content is protected !!