Tangoresa till Budapest maj 2020

Tangoresa till Budapest maj 2020

Under maj månad i långhelgen vecka 22 kommer vi (jag och Carina från Tangorama) att genomföra en weekend   resa till härliga Budapest, med fokus på tangokurser, milongor samt sightseeing och bad. I maj börjar det bli varmt och skönt i staden, och Lindblomsträden börjar blomma och dofta.
Vi har varit i staden snart 20 gånger, och precis som det låter, så älskar vi staden. Den är lätt att hitta i, lätt att ta sig fram i och har många intressanta ställen att besöka t ex:
Saluhallen, Gellertberget, Fiskarbastionen, Buda hills, West End City, ett otal kyrkor och ett stort antal mysiga badhus med varma källor. Och då har vi ännu inte nämnt deras mat och dryck och deras Ruinbarer…

Det finns många tangoställen, och vi kommer att arrangera flera workshops och tipsa om milongas.
Vi kommer också att arrangera en utflyktsdag då vi tar oss runt och besöker utvalda ställen.
Vi bor på Hotel Papillon (***) som ligger på den fashionabla Buda-sidan.
Priset inkl frukost i dubbelrum. Tillägg för enkelrum.
Direkt nedanför kullen där hotellet ligger, finns spårvagnar som går över till Pest-sidan hela tiden via den vackra Margitbron..

VI kommer att arrangera detta under vecka 22, förmodligen fredag 29/5 till tisdag, men man kan givetvis komma tidigare och/eller stanna längre,

Flyg ordnar man själv, man kan flyga från Malmö/Sturup med Wizz Air (avgår kl 14 mån, ons, fre) , eller från Kastrup med Norwegian (12.10) eller RyanAir (19.50) . Samtliga är billiga. Vi tipsar om hur man förbeställer taxi direkt till Papillon. Betalas vid ankomst på hotellet.

Grundpriset kommer att inkludera hotell 4 nätter (dubbelrum) inklusive 3 workshops plus en sightseeing (exkl eventuella inträden). Om man önskar så kan man lägga till nätter. Det slutliga priset fastställs när vi vet ungefärligt antal deltagare och vald vecka. Då kommer även mer information och bindande anmälan att skickas ut. Räkna med ca 4000:- + flyg.

Som extra kan man gå på konserter, opera och sköna hälsosamma bad.

Några veckor innan avresa, kommer vi att ha ett informationsmöte om Budapest och resan.

Välkomna att göra en preliminär förhandsanmälan!
Björn & Carina Edman