Grundkurs i allmän datakunskap

0 student

Hej och varmt välkommen till  denna on-line utbildning för nybörjare från Lär & Se!

Jag heter Björn Edman, och kommer att vara din personliga lärare genom kursen. Själv är jag senior och har arbetat inom data i tjugo år, med programmering och utveckling av webbsidor. Sista åren har jag haft olika kurser för andra seniorer, men man behöver inte vara senior för att behöva lära sig mer om datorn. Datorn blir ju mer och mer nödvändig i livet verkar det som, snart kan och “tyvärr”, måste man göra allting via en dator. Man betalar räkningar, beställer resor, köper allt mellan himmel och jord och man kan beställa sin mat och få den hemlevererad. Det är några exempel på “vardags-IT”.

Kursen är upplagd med olika avsnitt som du skall gå igenom i din egen takt. Du har hela 10 veckor på dig att gå igenom allt,  du kan alltid backa tillbaka och repetera.

I slutet av varje kapitel finns en frågedel där du kan testa dina nya kunskaper.
Dessa kan du också göra om när du vill.

När det finns en Film-logga,   så kan du klicka på den så visas en film som demonstrerar lektionens innehåll.

Ibland kommer du att stöta på speciella textrutor som har en grön bakgrund.
Dessa innehåller extra information som förtydligar vissa moment och kan ibland vara nödvändiga att lära sig om man inte känner till det innan.

Om du kommer till ett gulmärkt avsnitt, så bör du lära dig detta om du inte kan det redan innan du fortsätter med kursen.

När du är redo, klickar du på Läroplanen och första lektionen som heter “Om datorn”.

Du kan när som helst skicka mail till mig på bjorn@larochse.se och ställa frågor, jag svarar snarast möjligt, eller chatta om jag är på plats.

Betalning kan du göra med Paypal eller kort för direkt åtkomst till kursen.
Du kan även betala till vårt bankgiro , då får du först fylla i ett formulär, se här. När din betalning till vårt BG inkommit, kan du börja.
Våra köpvillkor kan du läsa här.

När du klarat av denna kursen, så är du välkommen att fortsätta med Fortsättningskurs 1.

Sedan kör vi igång tycker jag! 

Instruktör

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
250.00 kr