Fortsättningskurs 1 i Datakunskap

1 student

Hej och varmt välkommen till  denna on-line utbildning  från Lär & Se!

Jag heter Björn Edman, och kommer att vara din personliga lärare genom kursen. Själv är jag senior och har arbetat inom data i tjugo år, med programmering och utveckling av webbsidor. Sista åren har jag haft olika kurser för andra seniorer, men man behöver inte vara senior för att behöva lära sig mer om datorn. Datorn blir ju mer och mer nödvändig i livet verkar det som, snart kan och “tyvärr”, måste man göra allting via en dator. Man betalar räkningar, beställer resor, köper allt mellan himmel och jord och man kan beställa sin mat och få den hemlevererad. Det är några exempel på “vardags-IT”.

Kursen är upplagd med tre olika kapitel och inom varje kapitel finns olika avsnitt som du skall gå igenom i din egen takt. Du har hela 20 veckor på dig att gå igenom allt,  backa tillbaka och repetera. Du får lära dig mycket om ordbehandling, mailhantering, utforskaren och internetsökningar.
Om du behöver repetera fönsterhantering, så finns det en repetition sist.

Om du vill se vilka moment som  ingår i denna kurs, klicka på Läroplan högst upp.

I slutet av varje avsnitt finns en frågedel där du kan testa dina nya kunskaper.
Dessa kan du också göra om om du vill.

När det finns en Film-logga,   så kan du klicka på den så visas en film som demonstrerar lektionens innehåll. När filmen är slut, backa tillbaka med din webbrowsers vänsterpil.

Tycker du att denna kurs låter lovande för dig,  klicka på KÖP DENNA KURS, sedan kan du börja direkt!
Betalning sker via Paypal eller med kort och då kan du börja din kurs genast. Om du hellre vill betala via Bankgiro, klicka här.

Våra köpvillkor hittar du här.

Du kan när som helst skicka mail till mig på bjorn@larochse.se och ställa frågor, jag svarar snarast möjligt. Om chatten är öppen (grön) så kan du även ställa frågor direkt där.

Sedan kör vi igång tycker jag! 

Instruktör

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
300.00 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *