Lär&Se! Integritetspolicy och köpvillkor

När du delar med dig av dina personuppgifter till Lär&Se har du också rätt att veta hur vi hanterar dina uppgifter. Därför kommer här en förklaring:

1. Data

Lär&Se sparar bara personlig information som vi får direkt av dig. Vi använder följande uppgifter:

– Avsändares och mottagares namn samt adress
– Telefonnummer
– E-mailaddress

2. Säkerhet

All information du ger oss lagras lokalt hos oss så att ingen obehörig ska kunna komma åt den. Vi delar aldrig med oss av uppgifter till andra företag.

3. Hantering av uppgifter

Vi behåller dina uppgifter så länge som det krävs för att vi ska kunna kommunicera med er om ert innehåll på Lär&Se! Därefter raderas uppgifterna, såvida vi inte genom lagkrav är tvungna att spara dem längre.

4. Ändamål

Vi använder de uppgifter du ger oss för olika ändamål.

Kommunikation

Vi önskar ibland komma i kontakt med er om kurser.

Kurser

Om ni anmäler er till kurs hos oss, eller hjälp av IT Doktorn, så accepterar ni samtidigt att vi lagra dessa uppgifter hos oss.

Nyhetsmail

Genom att registrera dig för våra nyhetsmail kan du vara säker på att alltid få ta del av erbjudanden, rabatter och nyheter. Samtliga nyhetsmail innehåller en länk med vilken du när som helst kan avsäga dig fler mail meddelanden.

5. Tredje part

5.1 Tjänster för navigation och kartbildsfoto, som t.ex. Google Maps, kan behandla och lagra platsdata. Det finns möjlighet för Google och Apple att använda denna data, vilket vi inte kan påverka.

5.2 För att kunna optimera vår webbsida och göra den så enkel att använda och så personlig som möjligt, använder vi oss av statistikverktyg som t.ex. Google Analytics, som undersöker hur du använder siten. Självklart har vi noggrant utformade avtal med företagen som tillhandahåller dessa tjänster/verktyg, som säkerställer att användarens personliga integritet inte kränks och att t.ex. IP-adresser anonymiseras.

6. Uppdatering av integritetspolicy
För att kunna hålla dig informerad om hanteringen av persondata kan vi komma att behöva uppdatera vår integritetspolicy och rekommenderar därför att du läser den regelbundet.

8. Granska, ändra, ta bort data eller ställa frågor?
Du kan begära att få granska, ändra, ta bort eller överföra den data vi har om dig. Du kan t.ex. kontrollera att dina uppgifter är korrekta. Vill du veta vilken data du gett oss tillåtelse att använda, eller vill du att vi ska sluta behandla alt. begränsa behandlingen av data, kan du begära detta. Det betyder att om du gett ditt samtycke kan du ta tillbaka det när du önskar. Vill du veta hur detta går till eller om du har frågor om Lär&Se integritetspolicy, är du välkommen att kontakta ansvarig för vår datahantering. Skicka ett e-mail till bjorn@larochse.se eller ett brev till:

Lär&Se
Björn Edman

Tågagatan 30
25243 Helsingborg

9. Klagomål

Är du missnöjd med hur vi hanterar persondata är du välkommen att kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

10 Köpvillkor

Ditt köp omfattas av Distanslagen för köp på Internet.

Detta innebär att om du ångrar ditt köp, kan du inom 14 dagar från köpdatum  kontakta oss för återbetalning av kursavgiften.

Du måste göra detta skriftligen.

Observera att om du påbörjar (öppnar)  någon av de lektioner eller frågedelar som ingår i kursen, så har du förlorat din rätt till återköp.

Huruvida någon lektion eller frågedel har använts, framgår tydligt från våra register.

Två veckor efter ett köp så upphör automatiskt ångerrätten.

 

error: Content is protected !!