Dags att börja blogga?

C1_KURS_WEBBSIDA

Lär dig bygga hemsidor i WordPress! Starta en blogg, dela med dig av recept eller sälj dina hantverksprylar i en webbshop. Denna kurs vänder sig till dig som redan har gått vår grundkurs  i data (Lär&Se! A1) eller har egen erfarenhet av datorer och Internet. I kursen får du lära dig hur man fixar domän och webbhotell. Vi pratar om vad WordPress är för något och installerar WordPress samt ett WP-tema på hotellet, under den domän du valt.

Vi bygger sedan upp en enkel webbsida tillsammans, texter och bilder kan du få av oss om du inte har egna. När du är klar har du en färdig hemsida, en grund som du kan vidareutveckla på egen hand efter kursen, eller i vår fortsättningskurs. Vi gör också en mindre djupdykning i hur Internet är uppbyggt och går igenom några enkla grunder i HTML-kodning. Till sist pratar vi en del om sökordsoptimering och du får lära dig att göra en första optimering av din sida.

Vill du veta mer? Klicka här!

error: Content is protected !!